КошницаКошница
Кошницата Ви е празна!

Всички

Какво е Дитерамб Консулт ?

Дитерамб Консулт ЕООД  осигурява онлайн бизнес обучения, разработени от обучители с цел да повиши индивидуалното развитие в рамките на избрана бизнес сфера и да направи достъпно и на разположение бизнес образованието на всяко функционално ниво. Всеки може да използва услугата за обучение Дитерамб Консулт ЕООД  за подобряване на уменията на работниците и служителите, за да се увеличат знанията, придобивките и възможностите за задържане на работа, за да се намали отговорността или просто да замяна на традиционните бизнес методи за курсове с по-забавна платформа за обучение. Дитерамб Консулт ЕООД  е мощна онлайн система за обучение, която може да отговори на нуждите на фирми и организации, правителствени агенции, специалисти, инструктори и всяко физическо лице, което се нуждае от обучение, трениране и развитие.

Каква информация осигурява Дитерамб Консулт ЕООД ?

Дитерамб Консулт ЕООД  предоставя разнообразна информация за онлайн и присъствени обучения, курсове, семинари, обучителни видео уроци и помощ  за достъп до тази информация. Информацията позволява на потребителя да вземе информирано решение за покупка, основано на това дали обученията в модула са от полза за бъдещите му професионални нужди и дали разработените формати са подходящи за тежненията на участника. Минимална IT грамотност се изисква за достъп до Дитерамб Консулт ЕООД .

Какъв е обхватът на Дитерамб Консулт ЕООД ?

Платформата предоставя динамична информация върху широк кръг от теми, които обхващат множество области на интензивно бизнес образование и личностно развитие. Съдържанието е разпределено в учебни академии, курсове, видео уроци, тестове и др.

Кой може да допринесе за развитието на съдържанието ?

Дитерамб Консулт ООД  очаква принос към съдържанието за обучение от страна на опитни на световно ниво бизнес инструктори по обучение.

Как може да се допринесе за развитието на Дитерамб Консулт ЕООД ?

Вие можете да допринесете за по-нататъшното развитие на платформата Дитерамб Консулт ЕООД  чрез изпращане на съответната информация за себе си и предоставяне на точна информация, свързана с материала, който желаете да ни изпратите.

Какво може да направи човек с материалите, които се съдържат в курсовете за Дитерамб Консулт ЕООД ?

Материалите, които се съдържат в академиите Дитерамб Консулт ЕООД  ще дадат възможност на професионалистите да следват полезни бизнес он-лайн обучения в съответните области и сфери на техните интереси.

Колко сигурни са сървърите на Дитерамб Консулт ЕООД

Дитерамб Консулт ЕООД  е уеб - хоствана система, която използва сигурно криптиране за предаване на данни. Данните са разположени в защитени съоръжения с непрекъсваемо захранване. Мощни UPS машини защитават всички сървъри. Центърът за данни е проектиран да предоставя най-високите нива на връзка, надеждност и сигурност, произвеждайки непрекъсната оперативна среда  и се отличава със система за потискане на пожари. Охранителни камери следят всички дейности и само на упълномощен персонал е разрешено да влизат.

Предлагате ли корпоративни отстъпки ?

Да, предлагаме. Моля, свържете се с нас за оферта.

На разположение ли е техническа поддръжка?

Можете да ни изпратите имейл с вашия проблем . Ако имате технически проблем с нашия уебсайт, можете да го докладвате в полето в дясната страна на тази страница за често задавани въпроси.

Лесен за употреба ли е Дитерамб Консулт ЕООД ?

Дитерамб Консулт ООД  е в удобен за потребителя формат. Можете да се насладите на гъвкавост, простота и персонализиране на една система, която няма да затрудни или източи финансово бюджета Ви.

Трябва ли да се инсталира програма, с която да се използва Дитерамб Консулт ЕООД ?

Дитерамб Консулт ООД  е бърза, достъпна онлайн платформа за електронно обучение , която работи със стандартните компютърни конфигурации.

Каква е препоръчителната продължителност на един урок ?

Активно ангажиране за 3, 4 часа на седмица води до успешно завършване на Академия в период от 6 до 12 месеца.

Как и кога мога да получа сертификат?

Сертификатът за успешно завършена академия може да се получи, когато резултатите от академичния тест са достигнали най-малко 76%. Сертификатът може или да бъде отпечатан от регистрацията на потребителя, прикачена към Вашата автобиография или да бъде споделен във Вашите професионални профили.

Какви умения трябва да имам, за да стана автор на обучение ?

Авторът на курсовете за Дитерамб Консулт ЕООД  трябва да е опитен обучител, който може да предложи богат практически опит със специализирани бизнес знания и широк набор от умения за обучение.

Каква е методологията за обучение на Дитерамб Консулт ЕООД ?

Методиката на обучение на Дитерамб Консулт ЕООД  е създадена да покрие максимално учебен материал в кратък период от време с използването на забавни визуални и аудио методи. Ето защо основните средства на учебния материал се предлагат в 80% видео формат и 20 % в други медийни формати. Всяка академия включва видео лекции, писмени материали и задания, упражнения, аудио подкастове, тестове и сертификат.

Трябва ли да си създам акаунт, за да следя обучение на Дитерамб Консулт ЕООД ?

Да. В случай, че не нямате регистрация при нас, към Вас ще има изискване да си създадете.

Има ли безплатни курсове в сайта на Дитерамб Консулт ЕООД ?

Всички обучения, курсове, които са отбелязани като свободни, безплатни или спонсорирани не изискват заплащане. За да имате пълен достъп до тези обучения е необходима само регистрация.

Не получавам писмо за потвърждаване на регистрацията ?

Най-вероятната причина да не получавате писмо за потвърждение на регистрацията е, защото се блокира от вашия доставчик на електронна поща. При регистрация с фейсбук не се изисква потвърждение. Може също да се регистрирате и да ни пишете, за да я потвърдим ръчно. Също може да ползвате друг доставчик на електронна поща. За момента установен подобен проблем е при регистрации на потребители с доставчик от  email.bg.

Какво да направя, ако забравя паролата си?

В случай, че сте забравили паролата си, отидете на регистрационната форма , кликнете върху " Забравена парола", напишете Вашия имейл адрес и натиснете бутона "Изпрати". Вашата нова парола ще бъде изпратена на Вашия е - мейл. Ако все още не сте в състояние да възвърнете своята загубена парола, моля, пишете ни.

Какво трябва да направя, ако не мога да получа достъп до академии ?

Академиите ще са на разположение след като са закупени. Всички споделени академии ще бъдат на разположение двадесет и четири часа в денонощието и седем дни в седмицата. В случай, че все още не можете да влезете в академия, моля, проверете дали Вашата покупка с кредитна карта е приключила и дали периода за активиране на урока е изтекъл.

Трябва ли да разкривам лична информация в моите е-майли до Дитерамб Консулт ЕООД ?

Дитерамб Консулт ЕООД  никога няма да Ви изпрати нежелани е-мейли, които изискват попълване на форми с лична информация. Ако някога получите нежелана електронна поща, която изисква от Вас да попълните регистрационна форма Дитерамб Консулт ЕООД  с полета за лична информация, моля, изтрийте този е-мейл веднага.

Как мога да повиша моите досегашни резултати ?

С цел да повишите резултата си, Вие трябва да попълните нов тест за сертифициране и да инвестирате допълнително време за учене на урок. Вашите резултати ще бъдат актуализирани според  най-високия резултат, който постигнете, когато отговаряте правилно.

Категории

Всички(22)

Не намерихте отговор на въпроса си?

Submit your question Задайте своят въпрос