КошницаКошница
Кошницата Ви е празна!

Интелектуална собственост и права

Интелектуална собственост и авторски права

Дитерамб Консулт ООД e регистрирана търговска марка и име Дитерамб Консулт ООД , www.diterambconsult.com, 

 

Декларация за правата върху интелектуалната собственост и авторското право 

 

Aвторско право

Авторското право във всички стандарти, дали в електронен или друг формат, е собственост на Дитерамб Консулт ООД . Никой стандарт на Дитерамб Консулт ООД  не може да се възпроизвежда, съхранява в система за извличане или да се предава под някаква форма или по никакъв начин, било то изцяло или частично, без предварителното писмено разрешение на Дитерамб Консулт ООД .

Всеки регистриран потребител в сайта на Дитерамб Консулт ООД  може да отпечатва хартиени копия на документите на Дитерамб Консулт ООД  за свои собствени лични и нетърговски цели, при условие, че името на марката и регистрираната търговска марка Дитерамб Консулт са видими и разпознаваеми.

Където регистриран потребител има изискване за спецификация, която да възпроизвежда стандарти на Дитерамб Консулт ООД  като част от своята документация за външно представяне, необходимите страници на документа, включително и целия документ, ако е необходимо, може да се възпроизвежда и да се представи, при условие, че името на марката и регистрираната търговска марка Дитерамб Консулт ООД са видими и разпознаваеми.

Дитерамб Консулт ООД  е в течение на всеки присъщ риск от вируси в PDF файлове на  Дитерамб Консулт ООД  документи за времето, когато те се изтеглят. Дитерамб Консулт ООД  е положил надлежна грижа, за да се осигури, доколкото е възможно, че тези файлове не съдържат такива вируси. Във файловете на Дитерамб Консулт ООД  могат да се съдържат вградени шрифтове.

Тези файлове могат да бъдат отпечатани или преглеждани, но не трябва да бъдат редактирани, освен ако вградените шрифтове са лицензирани и инсталирани на компютъра, извършващ редактиране. При сваляне на тези файлове, страните приемат отговорността да не нарушават лицензионната политика на Adobe. Потребителят приема, че рискът при функционирането и използването на тези файлове се поема от него. Дитерамб Консулт ООД  не приема и не носи отговорност за всяка загуба или повреда, която може да бъде понесена при експлоатация или употреба от страна на потребителя.

 

Multi Потребителски Продажби

Не е възможно да поставите свалените от Дитерамб Консулт ООД  файлове във вътрешна мрежа или интранет или да възпроизвеждате части, лицензирани от Дитерамб Консулт ООД  .

 

Търговски марки и авторски права

Дитерамб Консулт ООД  е собственик или лицензополучател на всички права по интелектуална собственост в нашия уебсайт www.diterambconsult.com  и в материалите, публикувани на него. Законите и договорите за авторско право по целия свят защитават тези произведения. Всички тези права са запазени.

Можете да отпечатате едно копие  и можете да изтеглите части на всяка една страница(и) от нашия уеб сайт за Ваша лична справка и можете да привлечете вниманието на други в рамките на Вашата организация към материал, публикуван на нашия сайт.

Вие не трябва да променяте хартиените или цифровите копия от никои от материали, които сте отпечатали или  изтеглили по някакъв начин и не трябва да използвате никакви илюстрации, фотографии, видео или аудио серии или всякакви графики отделно от всеки придружаващ текст. Възможно е да изтеглите текстове отделно от видеото към тях, но всички те да са отбелязани като собственост на Дитерамб Консулт ООД  .

Нашият статус (и тези на всички установени сътрудници) както и авторите на материалите на нашия сайт трябва винаги да бъдат свързвани с Дитерамб Консулт ООД .

Ако принтирате, копирате или изтеглите някоя част от нашия сайт в нарушение на настоящите условия за ползване, правото Ви да използвате нашия сайт ще бъде преустановено незабавно и трябва, по наш избор, да върнете или да унищожите всички копия на материалите, които сте направили.

 

Нашите търговски марки

“Diteramb Consult", Дитерамб Консулт " e търговски марки на Дитерамб Консулт ООД  и e регистрирани като такива в България и в други страни. Дитерамб Консулт ООД  защитава своите марки и лога във всички страни, в които ги използва.

Не можете да измисляте или използвате техники, за да присвоите дадена търговска марка, лого или друга частна информация (включително изображения, текстoве, оформление на страници или други форми) на Дитерамб Консулт ООД  без нашето изрично писмено съгласие. Нямате право да използвате никакви мета тагове или друг скрит текст, употребявайки нашите търговски марки без нашето изрично писмено съгласие.